RSS

Lapland Airports tukee Lapin matkailua

Sat, Apr 10, 2010

Uutiset

Pohjois-Suomen kuusi lentoasemaa Ivalo, Enontekiö, Kemi-Tornio, Kittilä, Kuusamo ja Rovaniemi muodostavat nyt yhdessä tiiviin lentoasemaverkon ”Lapland Airports”, jonka tavoitteena on Finavian mukaan lisätä kansainvälisten matkustajien määrää Pohjois-Suomessa.

”Lapland Airports” brändillä pyritään lisäämään alueen tunnettavuutta kansainvälisesti ja edistämään Lapin lentoasemien saavutettavuutta.

Finavian myyntipäällikkö Thomas Kingelin mukaan ” matkailukohteena Lapin tunnettuuden kasvattaminen on tärkeätä. Finavian ja Pohjois-Suomen yrittäjien yhteinen tavoite on saada pohjoiseen mahdollisimman paljon matkailijoita. Lapland Airports -konsepti on rakennettu tukemaan tätä”.

Pohjois-Suomen kuuden lentoaseman ja koko alueen vahvuuksia on tarkoitus tuoda esille nyt entistä aktiivisemmin. Kansainvälisiä lentoyhteyksiä vahvistamalla kehitetään ja parannetaan edelleen Lapin matkailukohteisiin pääsemistä.

Lapland Airportsin tarkoituksena on standardisoida kaikkien kuuden lentoaseman palvelut ja tuotteet. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että Finavialla on kuusi lentokenttää yhden tuotemerkin alla.

Lapin matkailussa matkailukeskukset ja turistikohteet sijaitsevat lentokenttien lähellä, lumivarmuus taattu, samoin ympärivuotinen saavutettavuus.

Tällä hetkellä Lapland Airports -lentoasemille saapuu vuosittain noin puoli miljoonaa matkustajaa, joista ulkomailta saapuvia on noin 200 000.
Ulkomailta saapuvista matkustajista noin puolet tulee Iso-Britanniasta.

Viime talvena lentoyhtiö Blue1 avasi suorat lennot Pariisista ja Düsseldorfista Kittilään.
Lisäksi Lapin lentokentille lentävät reittilentoja Finnair ja Finncomm Airlines.

Kuvassa Finavian Rovaniemen lentokenttä.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.