RSS

Blue1:n neljäs Boeing 717 aloitti lennot joulukuussa

Wed, Dec 29, 2010

Lennot: Blue1, Uutiset

Blue1:n neljäs Boeing 717, uudessa yksilöllisessä Flowing-ulkoasussa, lensi ensilentonsa sunnuntaina 12.12. Helsingistä Rovaniemelle.

Boeing 717 on moderni matkustajalentokonetyyppi, joka edustaa kokoluokkansa kärkeä alueellisten lentojen luokassa.

Boeing 717 on suunniteltu operoimaan lennot tiheillä vuoroväleillä lyhyillä sekä keskipitkillä matkoilla ja vastaa erinomaisesti Blue1:n liikenneohjelman tulevaisuuden tarpeita Blue1:n tähdätessä yhä vahvemmin suomalaisten liikematkustajien lentoyhtiöksi.

Boeing 717 on polttoainetehokkuutensa ja ympäristövaikutustensa osalta luokkansa kärkeä, mahdollistaen tehokkaan operoinnin asiakkaan hyödyksi. Blue1 vastaanottaa ensi maaliskuun loppuun mennessä vielä viisi 115-paikkaista Boeing 717 lentokonetta.

Boeing 717 -konetyypin myötä Blue1 uusii myös lentolaivueensa visuaalisen ilmeen. Uusi ulkoasu Flowing heijastaa Blue1:n identiteettiä ja liiketoimintaratkaisuja, lentomatkustuksen uutta aikaa.
Blue1:n lentolaivueen uusi ilme on toteutettu yhteistyössä Aalto-yliopiston taideteollisen korkeakoulun kanssa.

Neljäs Boeing 717 on nimeltään Sky Trickle, Taivaan puro. Blue1-koneet on tähänkin asti nimetty suomalaisten järvien mukaan, nyt vesiteema täydentyy myös visuaalisesti flowing-ilmeessä.

Blue1:n tulevat matkustajakoneet noudattavat kaikki Flowing-teemaa, jokaisella koneella on kuitenkin oma yksilöllinen ulkoasunsa, mikä tekee lentolaivueen ulkoasu uudistuksesta poikkeuksellisen.

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.