RSS

Finnair avasi Silver Wings Loungen

Finnair on avannut uudistuneen Silver Wings Loungen Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Mittava remontti käsitti visuaalisen identiteettiuudistuksen lisäksi laajennuksen jonka myötä lounge-tiloihin on saatu yli 60 prosenttia lisää tilaa.

“Asiakkaidemme tarpeet ja toiveet ovat entistä yksilöllisempiä, ja haluamme visiomme mukaisesti räätälöidä palveluamme paremmin heidän odotuksiaan vastaavaksi. Aasia–Eurooppa-liikenne luo meille valtavasti mahdollisuuksia, ja tahdomme vastata asiakkaidemme toiveisiin ennakkoluulottomilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla”, kommentoi Finnairin asiakaspalvelun johtaja Anssi Komulainen yhtiön tiedotteessa.

Uudistetut Silver Wings Lounge -tilat tarjoavat asiakkailleen rauhallisen pysähtymispaikan sekä yksilöllistä palvelua juoma- ja ruokatarjoilusta elektronisten laitteiden käyttömahdollisuuteen.

Vaaleat materiaalipinnat ja tekstiilit sekä suuret näköalaikkun tuovat ilmavuutta jonka ansiosta tunnelma on valoisa ja nykyaikainen. Sisustus perustuu design-ajatteluun, ja Loungen kalustus on suomalaisten ja pohjoismaalaisten huonekalu- ja valaisinsuunnittelijoiden toteuttama.

Silver Wings Lounge sijaitsee toisessa kerroksessa porttien 26 ja 26A yläpuolella, josta lähtevät lennot Schengen-alueelle. Lounge-tiloja voivat käyttää Finnair Plus Platinum-, Gold- ja Silver-jäsenet, oneworld Emerald- ja Sapphire-jäsenet sekä Finnairin bisnesluokan matkustajat. Silver Wings Lounge on auki klo 6–24.

Non-Schengen-alueella sijaitseva Finnair Spa & Saunas tarjoaa asiakkailleen neljä erilaista saunaa, vesialtaat, tyylikkäät suihkutilat sekä hoitopaketteja. Kylpylän ohessa ovat Finnair Lounge -tilat palveluineen.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.