RSS

Oneworld valittu parhaaksi allianssiksi

Mon, Dec 27, 2010

Uutiset

Amerikkalainen matkailijoille suunnattu Global Traveler -lehti on valinnut lukijatutkimuksen perusteella oneworldin parhaaksi lentoyhtiöallianssiksi.

Best Airline Alliance-tittelin voittanut oneworld on saanut yhteensä kolme parhaan lentoyhtiöallianssin palkintoa tänä vuonna.

Paras lentoyhtiöallianssi -tittelin lisäksi oneworld vastaanotti World’s Leading Airline Alliance -palkinnon kahdeksatta kertaa peräkkäin vuoden 2010 World Travel Awards -kilpailussa viime kuussa. Lisäksi oneworld valittiin maailman parhaaksi allianssiksi asiakastutkimuksia suorittavan Skytraxin toimesta viime toukokuussa.

Lentoyhtiö Finnair on yksi oneworldin perustajajäsenistä ja sen tiivis yhteistyö muiden jäsenyhtiöiden kanssa tuo kansainväliset lennot asiakkaiden ulottuville entistä laajemmin.

“oneworld antaa Finnairille parhaan mahdollisen laatuallekirjoituksen maailmanlaajuisesti. Olemme omalta osaltamme tuoneet oneworld-allianssiin laatu-uskottavuutta neljän tähden Skytrax-luokituksellamme”, kertoo Finnairin allianssisuhteista vastaava johtaja Paavo Virkkunen.

oneworld-lentoyhtiöallianssin jäseniä ovat American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LAN, Malév Hungarian Airlines, Mexicana, Qantas, Royal Jordanian ja S7 sekä noin 20 tytäryhtiötä. Intialainen Kingfisher liittyy allianssiin vuoden 2011 aikana.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.