RSS

Lumi vaikeuttaa lentoja Euroopassa

Sat, Dec 18, 2010

Uutiset

Euroopan lentoliikenne on kärsinyt tänään epätavallisen kylmän sään ja lumen aiheuttamasta kaaoksesta.

Italiassa muun muassa lennot Pisaan ovat edelleen pysähdyksissä lentokentän sulkemisen vuoksi, lennot Firenzeen puolestaan saatiin käyntiin iltapäivällä kello 16 aikaan, mutta liikenteen normalisoitumisesta ei voida vielä puhua.

Amsterdamissa noin 3000 matkustajaa juuttui Schipholin lentoasemalle viime yönä runsaan lumisateen vuoksi peruutettujen lentojen takia ja liikenteessä on ollut myöhästymisiä ja peruutuksia pitkin päivää.

Pariisin Charles de Gaulle lentoasemalla on tänään lennoista jouduttu peruuttamaan noin 15 prosenttia.

Englannissa Lontoon Heathrow sekä Gatwick lentokentät suljettiin kokonaan liikenteeltä runsaan lumen vuoksi.

Saksassa tilanne Frankfurtin lentoasemalla kärjistyi niin paljon, että paikalle kutsuttiin poliisit vihaisia matkustajia rauhoittelemaan. Osa matkustajista oli odottanut kentällä lentojen lähtöa jo eilisestä asti.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.