RSS

Espanja jatkaa poikkeustilaa vuodenvaihteen yli

Sat, Dec 18, 2010

Uutiset

Espanjan hallitus on päättänyt jatkaa maassa joulukuun alussa julistamaansa poikkeustilaa lentoliikenteen normaalin toiminnan takaamiseksi tammikuun puoleenväliin asti.

Hallitus julisti poikkeustilan tilanteessa, jossa lennonjohtajien laiton lakko käytännöllisesti katsoen sulki maan ilmatilan ja jätti satoja tuhansia matkustajia lentokentille. Poikkeustila oli ensimmäinen Espanjan demokraattisen historian aikana ja setti lennonjohtajat armeijan alaisuuteen.

Lennot normalisoituivat maassa nopeasti poikkeustilan ansiosta ja tällä viikolla lennonjohtajat jättivät hallitukselle allekirjoittamansa adressin pyytäen poikkeustilan purkua ja neuvottelujen aloittamista.

Hallitus jatkoi poikkeustilan voimassaoloa lennonjohtajien pyynnöistä huolimatta haluten taata Espanjan lentoliikenteen normaalin sujuvuuden lähestyvien joulunpyhien vuoksi.

Poikkeustilan ansiosta myös turistit voivat olla rauhallisin mielin, lennot Barcelonaan, Madridiin, Aurinkorannikolle, Kanarian saarille ja muihin suomalaisten suosikkikohteisiin tullaan lentämään normaalisti.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.