RSS

Finnair Tekniikalle tärkeä huoltosopimus

Finnair Tekniikka vahvistaa asemaansa Venäjän kasvavilla markkinoilla allekirjoittamalla huoltosopimuksen venäläisen lentoyhtiö Ural Airlinesin kanssa.

Sopimus käsittää APU-moottoreiden (eng. Auxiliary Power Unit) korjauspalveluita sekä vaativia suunnittelupalveluita venäläisyhtiön Airbus A320 -koneperheelle.

“Ural Airlines arvostaa yhteistyökumppaneissaan korkeaa laatua, vahvaa asiantuntemusta sekä kustannuskilpailukykyä. Näiden lisäksi Finnair Tekniikan maantieteellinen sijainti ja kokemus Venäjän markkinoilla toimimisesta ovat auttaneet menestyksekkään yhteistyön rakentamisessa”, sanoooo myyntipäällikkö Olli Paasio Finnair Tekniikan tiedotteessa.

Finnair Tekniikalla on useita venäläisiä lentoyhtiöasiakkaita, ja sen strategia nojaa myös tulevaisuudessa vahvasti Venäjän kasvaviin huoltomarkkinoihin.

“Tulevien vuosien aikana lentokonekalusto tulee uusiutumaan Venäjällä kiihtyvällä vauhdilla, mikä mahdollistaa Finnair Tekniikan kaltaisille kokeneille ja joustaville huoltoyhtiöille mahdollisuuden tarjota korkealaatuisia huoltopalveluita venäläisille lentoyhtiöille. On hienoa nähdä, että valittu strategia toimii ja että voimme tuoda aitoa lisäarvoa asiakkaillemme”, kertoo Finnair Tekniikan toimitusjohtaja Kimmo Soini.

Ural Airlines on vuonna 1993 perustettu lentoyhtiö, jonka kotikenttä sijaitsee Jekaterinburgissa. Yhtiö operoi lennot yli 120 kohteeseen eri puolilla Eurooppaa ja Venäjää. Tällä hetkellä laivastoon kuuluu neljätoista Airbus A320-koneperheen koneetta.

, , ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.