RSS

Heathrow nopeuttaa palveluitaan

Euroopan vilkkaimpiin kuuluva lentokenttä, Lontoon Heathrow on onnistunut nopeuttamaan matkatavaroitten saantia lennon jälkeen.

Lokakuussa lentokentällä matkalaukut saatiin matkatavarahihnalle keskimäärin 34 minuuttia lennon laskeutumisen jälkeen. Vastaava luku vuotta aiemmin oli 37 minuuttia ja lentokentän tavoite 35 minuuttia.

Vaikka kyse on vain muutamasta minuutista, tapahtunut edistys on linjassa hallituksen tavoitteiden kanssa parantaa miljoonien, lennot Lontooseen ottavien matkustajien lentokenttäkokemusta Heathrowlla.

Heathrow on myöskin edistynyt turvatarkastusjonojen pienentämisessä, 97,9 prosenttia matkustajista pääsi läpi turvatarkastuksesta viiden minuutin sisällä.

Heathrown matkustajamäärät kasvoivat marraskuussa 4,3 prosenttia verrattuna vuoteen 2009. Samaan suurin osa Iso-Britannian lentokentistä kärsi matkustajamäärien putoamisesta johtuen marraskuun äärimmäisistä sääolosuhteista Brittein saarilla.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.