RSS

Protesti Ryanairin lennolla

Thu, Nov 18, 2010

Lennot:Ryanair, Uutiset

Irlantilaisen halpalentoyhtiö Ryanairin lennolla tapahtui keskiviikkona erikoinen protesti, kun noin sata lentomatkustajaa kieltäytyi poistumasta lentokoneesta sen laskeuduttua Pariisin sijaan Belgiaan, Liegen kaupunkiin.

Matkustajat istuivat useita tunteja pimeässä lentokoneessa ilman juomaa tai ruokaa.

Tapahtumat saivat alkunsa tiistai-iltana, jolloin lento Marokosta Pariisiin lähellä sijaitsevalle Beauvais‘n lentokentälle ei päässyt lähtemään ajoissa. Tämän seurauksena Beauvais’n kenttä ehdittiin sulkea ennen lennon saapumista ja yhtiö päätti lähettää lennon Belgiaan.

Matkustajina pääasiassa olleille ranskalais-turisteille ei heidän mukaansa kerrottu etukäteen, että lennon kohde oli muuttunut ja matkustamohenkilökunta oli poistunut koneesta Liegessä.

Useiden tuntien neuvottelujen jälkeen matkustajat suostuivat laskeutumaan koneesta lentoaseman tiloihin odottamaan bussikuljetusta alkuperäiseen kohteeseensa.

Ryanairin mukaan lennon ohjaus Belgiaan johtui sumusta, jonka takia kaikkiaan neljä lentoa jouduttiin käännyttämään keskiviikkona. Kolmen lennon matkustajat siirtyivät busseihin ilman sen suurempia valituksia, neljännen lennon matkustajat kuitenkin kieltäytyivät ja jäivät protestiksi lentokoneeseen.

, , ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.