RSS

Oneworld valittiin maailman parhaaksi jälleen

Fri, Nov 12, 2010

Uutiset

180 000 maailman matkailualan ammattilaista valitsi World’s Travel Awards-tapahtumassa oneworld-allianssin maailman parhaaksi jo kahdeksatta kertaa.

Finnairin allianssisuhteista vastaava johtaja Paavo Virkkunen kommentoi palkintoa seuraavasti:” oneworld antaa Finnairille parhaan mahdollisen laatuallekirjoituksen maailmanlaajuisesti. oneworld on viimeisten vuosien aikana saanut tämän palkinnon katkeamattomana sarjana, mikä osoittaa laatuun panostamisen merkityksen allianssillemme. Olemme omalta osaltamme tuoneet oneworld-allianssiin laatu-uskottavuutta neljän tähden Skytrax-luokituksellamme”.

Finnair on hyvässä seurassa maailman tunnetuimpien lentoyhtiöiden muodostamassa
allianssissa kuten muun muassa Iberia, British Airways ja American Airlines.

Finnair on yhdessä allianssikumppaneidensa kanssa määrätietoisesti kehittänyt oneworldin palveluja ja laatukriteereitä. Finnair on myös ainoana Pohjois-Euroopan lentoyhtiönä arvioitu neljän tähden lentoyhtiöksi kansainvälisessä Skytrax-luokituksessa.

“Laatua arvostavat ja runsaasti matkustavat liikematkustajat osoittavat valinnoillaan miten suuri merkitys korkealla palvelulaadulla on heidän jokapäiväisessä matkustuskokemuksessaan”, jatkaa Virkkunen.

Oneworld-allianssiin kuuluvien yhtiöiden lennot kuljettivat yli 340 miljoonaa matkustajaa vuonna 2009. Joka viiden sekunnin välein jossain päin maailmaa nousee ilmaan tai laskeutuu allianssiin kuuluvan lentoyhtiön kone.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.