RSS

Finnairin lennoille iPadeja

Wed, Nov 3, 2010

Lennot: Finnair, Uutiset

Finnair tarjoaa maksutta käyttöön Applen iPad-laitteita Finnairin via Loungessa Helsinki-Vantaan lentoasemalla, myös tietyt lennot Hong Kongiin saavat palvelun käyttöönsä marraskuussa.

iPadeihin on Finnairin mukaan ladattu viihdyttävää sisältöä, kuten lehtiä, elokuvia, tv-sarjoja ja pelejä.

Lisäksi laitteissa on saatavilla kymmeniä hyödyllisiä sovelluksia,
mukaan luettuna Finnairin oma applikaatio, jonka avulla kerätään asiakaspalautetta sekä tuotekehitysideoita.

“Haemme jatkuvasti uusia, innovatiivisia keinoja tuotekehitykseemme. Finnair on ensimmäinen eurooppalainen lentoyhtiö, joka tekee oman iPad-tutkimusapplikaation”, kertoo Finnairin markkinointijohtaja Jarkko Konttinen yhtiön tiedotteessa.

Finnair on panostaa yhä enemmän laatuun ja asiakkaiden kanssa yhdessä kehittämiseen. Syyskuussa lanseerattu Rethink Quality -hanke herättää ksekustelua Finnairin sivustolla neljän Quality Hunterin johdolla, lisäksi tuotekehitysideoita on kerätty Finnairin Facebook-sivulla.

“Finnairin visiona on olla rohkeasti erottuva ja raikas lentoyhtiö. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme entistä elämyksellisempi asiakaskokemus, mihin myös loppuvuodesta julkistettava uusi identiteettimme tähtää”, jatkaa Jarkko Konttinen.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.