RSS

Turvatarkastus animaatioksi

Fri, Oct 29, 2010

Uutiset

Finavia haluaa tutustuttaa lentomatkustajat turvatarkastukseen uuden animaation avulla. Tarkoituksena on tehostaa ja nopeuttaa turvatarkastuksia ohjeistamalla matkustajia mahdollisimman hyvin etukäteen.

Animaatio on nähtävillä Finavian lentoasemilla turvatarkastuspisteissä sekä Finavian internet-sivuilla.

Lennolle lähteville matkustajille ja heidän käsimatkatavaroilleen tehdään lentoasemilla turvatarkastus aina lähtöselvityksen jälkeen ennen porttialueelle menoa.

“Uuden animaation avulla matkustajat voivat perehtyä jo etukäteen turvatarkastuksen vaiheisiin ja näin toimien sujuvoittaa turvatarkastusta”, sanoo Finavian turva-asiantuntija Jari Amnell yhtiön tiedotteessa.

Päähenkilöinä animaatiossa ovat lentomatkustajat Kati ja Kalle sekä turvatarkastaja Solveig. Animaation on toteuttanut Frame Graphics Oy.

Turvatarkastuksen vaiheet ovat:
1) Ennen turvatarkastukseen menoa esitä matkalippusi, laita kaikki irtotavarat kuten puhelimet, avaimet ja kolikot valmiiksi laukkuun tai takintaskuun.
2) Kun tulet turvatarkastukseen riisu takkisi ja jakkusi sekä vyösi. Ota kannettava tietokone laukusta. Ota käsimatkatavaroista pois isot sähkölaitteet ja mukanasi olevat nesteet. Aseta kaikki läpivalaisuhihnalle.

Uusi animaatio on nähtävissä Finavian internet-sivuilla osoitteessa www.finavia.fi/Turvatarkastus.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.