RSS

Miljoonas vaihtomatkustaja Finnairin Aasian lennolle

Thu, Oct 21, 2010

Lennot: Finnair, Uutiset

Finnairin tämän vuoden miljoonas Aasian-vaihtomatkustaja saapui Helsinki-Vantaalle tänään 21. lokakuuta 2010.

Kyseessä oli lennon Kööpenhaminasta ottanut Birger Rasmussen, joka jatkoi Helsinki-Vantaalta Shanghaihin.

”Helsinki-Vantaan kautta on sen maantieteellisen sijainnin ansioista lyhin ja nopein reitti Aasian ja Euroopan välillä. Finnairin Aasian-strategia on osoittanut voimansa jo vuosikymmenen ajan. Seuraava uusi kohteemme Aasiassa on Singapore, jonne lennetään toukokuusta lähtien”, kertoo Finnairin asiakaspalveluista vastaava johtaja Anssi Komulainen.

”Helsinki-Vantaan suosio Euroopan ja Aasian välisessä liikenteessä kasvaa koko ajan. Lentoaseman kautta on tänä vuonna kulkenut jo 16,5 prosenttia enemmän vaihtomatkustajia kuin viime vuonna vastaavaan aikaan”, sanoo lentoasemajohtaja Juha-Pekka Pystynen.

Lyhyin lentoreitti ja ruuhkaton lentoasema ovat myös ympäristön kannalta tärkeitä etuja.

”Asiakas voi vähentää matkansa päästöjä jopa 20 prosenttia, mikäli hän valitsee lentoyhtiön, jolla on modernit lentokoneet ja joka lentää suoria reittejä, koko matkan ajan oikeaan suuntaan”, muistuttaa Finnairin ympäristöjohtaja Kati Ihamäki yhtiön tiedotteessa.

Finnair lentää yli 60 viikkovuoroa yhdeksään Aasian kohteeseen.

Yhtiö operoi Helsinki-Vantaalta suoraan lennot Pekingiin, Shanghaihin, Hongkongiin, Tokioon, Nagoyaan, Osakaan, Delhiin, Bangkokiin ja Souliin.

Toukokuussa alkavat suorat lennot Singaporeen.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.