RSS

Hki-Vantaa valittiin vuoden lentoasemaksi

Finavia on valinnut Helsinki-Vantaan vuoden 2010 lentoasemaksi. Valintaan vaikuttivat vuoden aikana saavutetut tulokset sekä voimakas sitoutuminen tavoitteisiin.

“Helsinki-Vantaan lentoasema on vienyt kehityshankkeet läpi tehokkaasti ja sitoutuneesti. Lentoasemalla on korkea turvallisuustaso ja ympäristötehokkaat lennot muun muassa vihreiden laskujen ansiosta. Kustannussäästöt, taloudelliset tulokset sekä esimerkillinen työpanos ovat myös vaikuttaneet valintaan. Lisäksi runsaslumisen talven vaikutukset lentoliikenteeseen olivat minimaaliset”, kertoo Finavian toimitusjohtaja Samuli Haapasalo tiedotteessa.

Lentoasemalle luovutettiin Oiva Toikan lasilintu sekä 15 000 euron rahasumma henkilöstön yhteiseen virkistäytymiseen. Palkinnon vastaanotti 6.10.2010 lentoasemajohtaja Juha-Pekka Pystynen.

Vuoden lentoasema valittiin nyt 21. kerran, viime vuonna vuoden lentoasemaksi valittiin Maarianhamina. Helsinki-Vantaa on edellisen kerran valittu vuoden lentoasemaksi vuonna 2000.

Kemi-Tornion lentoasema sai tänä vuonna niinsanotun kannustuspalkinnon kulujen hallinnan sekä peruslentoasemakonseptin tuloksellisesta ja esimerkillisestä toteuttamisesta.

“Kemi-Tornion lentoasema on onnistuneesti vienyt läpi konseptia, jonka perusidea on, että lentoasema palvelee yhtä reitti- tai charter-konetta kerrallaan. Tällöin henkilökunnan työpanos keskitetään koneiden kääntöaikoihin, muina aikoina töitä tehdään pienemmällä henkilömäärällä”, sanoo toimitusjohtaja Haapasalo

Lentoasema palkittiin kunniakirjalla sekä 3000 euron rahasummalla henkilöstön virkistäytymiseen.

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.