RSS

Finncomm lisää lentoja Norrköpingiin

Wed, Sep 29, 2010

Lennot: Finncomm Airlines, Uutiset

Finncomm Airlines on ilmoittanut tuplaavansa lennot Norrköpingin reitillä.

Finnairin kanssa Helsingistä yhteistyössä lennettävät lennot operoidaan marraskuun alusta lähtien arkisin kaksi kertaa päivässä ja kerran sunnuntaisin.

Lisävuorolla halutaan parantaa erityisesti yhteyksiä Finnairin Aasiaan kohdistuville lennoille, mutta samalla myös Ruotsiin matkustavien vaihtoehdot monipuolistuvat.

Finncommin lennot Norrköpingiin ovat olleet menestys ensimmäisenä toimintavuonna ja matkustajamäärät reitillä ovat kasvaneet tasaisesti.

Ruotsalaisille matkustajille kaksi päivittäistä vuoroa tarjoavat lisää jatkoyhteyksiä Finnairin mannertenvälisille lennoille.

Marraskuun alusta lähtien Norrköpingistä pääsee viikon jokaisena arkipäivänä Helsingin kautta sujuvalla vaihtolennolla Pekingiin, Shanghaihin, Hong Kongiin, Bangkokiin, Delhiin, Souliin, Nagoyaan, Osakaan, Tokioon ja New Yorkiin. Ensi vuoden toukokuussa Finnairin tarjontaan tulevat suorat lennot Singaporeen.

“Aasian yhteyksille on kysyntää. Siksi Finnair satsaa jatkossa yhdessä Finncommin kanssa Norrköpingiin ja Itä-Götanmaahan. Vuorolisäyksen myötä Finnair tarjoaa lyhimmän reitin ja matka-ajan Aasiaan matkustaville”, kertoo Finnairin Ruotsin myyntijohtaja Matias Sarkkinen.

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.