RSS

Finnair lisää lentoja Aasiaan

Sat, Sep 18, 2010

Uutiset

Finavian julkaiseman tiedotteen mukaan Helsinki-Vantaan lentoaseman merkitys Pohjois-Euroopan johtavana vaihtokenttänä Euroopan ja Aasian välillä kasvaa edelleen, kun Finnair lisää loppuvuodesta lentoja Aasian kohteisiinsa.

Loppuvuodesta Finnairin lennot Osakaan, Nagoyaan, Souliin ja Delhiin saavat lisävuoroja, samoin lennot Hongkongiin lennetään entistä useammin ensi vuoden kesäkuusta lähtien.

Aiemman neljän vuoron sijaan Finnair lentää joulukuusta Souliin kuusi ja Nagoyaan viisi viikkovuoroa. Tammikuussa Osakan vuorojen määrä kasvaa kuuteen ja Delhin seitsemään viikkovuoroon.

Maaliskuun 27. päivästä alkavalla kesäsesongilla lennot Souliin, Nagoyaan ja Osakaan muuttuvat päivittäisiksi.

Finnair lentää Hongkongiin kesäkuusta lähtien entisten seitsemän lennon sijaan kaksitoista vuoroa viikossa. Päivittäiset lennot Singaporeen tulevat olemaan nopein yhteys Pohjois-Euroopan ja Singaporen välillä.

Ensi kesänä Finnair lentää Aasiaan yhteensä ennätykselliset 74 vuoroa viikossa 10 kaupunkiin: Hongkongiin 12 viikkovuoroa sekä Tokioon, Osakaan, Nagoyaan, Souliin, Pekingiin, Shanghaihin, Bangkokiin ja Singaporeen jokaiseen päivittäin sekä Delhiin kuudesti viikossa.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.