RSS

Kuka lopulta ostaa Finncommin?

Sat, Sep 11, 2010

Lennot: Air Baltic, Uutiset

AirBaltic yhtiön kaupallinen johtaja Tero Taskila kertoo Kauppalehdessä, että yritys on allekirjoittanut Finncomm Airlinesin kanssa heinäkuussa samanlaisen esisopimuksen, josta Finnair tiedotti aiemmin tällä viikolla.

Taskila kertoo lehdessä, ettei ole keskustellut Finncommin edustajien kanssa asiasta, mutta että lehtitietojen perusteella Finnairin allekirjoittama sopimus on vastaava, kuin airBalticin heinäkuussa allekirjoittama.

” Pelkän lehdistötiedotteen perusteella Finnairin ja Finncommin tilanne näyttää olevan hyvin avoin. Osapuolien keskustelu vaikuttaa olevan samassa vaiheessa kuin Air Balticilla ja Finncommilla oli heinäkuussa. Neuvottelut ovat kesken, ja Finncommin omistajat tietävät lähestymistapamme” sanoo Taskila Kauppalehdessä.

Finncommin mahdollinen myynti Finnairille ei Taskilan mukaan vaikuta airBalticin Suomen-strategiaan.

“Tuplaamme kapasiteettimme Suomessa kesällä 2011 tähän kesään verrattuna. Pyrimme luomaan suomalaisille paremman reittiverkoston edullisemmin hinnoin”, jatkaa Taskila.

Suomessa airBaltic on Taskilan mukaan rikkonut jo puolen miljoonan myydyn lentolipun rajan ja tahti kiihtyy vuoden loppua kohden, sillä lentoyhtiö on lanseerannut tarjouksen miljoonasta halvasta lennosta.

Tällä hetkellä Suomessa airBaltic operoi lennot kymmeneen kohteeseen.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.