RSS

Finnair ja Finncomm Airlines jatkavat yhteistyötä

Finnair on ilmoittanut solmineensa kaupallisen sopimuksen Finncomm Airlinesin kanssa tulevan talvikauden liikenteestä.

Finnair on sopinut ostavansa 20 prosentin vähemmistöosuuden Finncommin lentoliikennetoimintaa harjoittavasta tytäryhtiöstä Finnish Commuter Airlines Oy:stä ja kokonaan lentokoneita omistavat tytäryhtiöt.

Finnairin julkaisemassa tiedotteessa syntynyttä sopimusta kommentoi toimitusjohtaja Mika Vehviläinen seuraavasti: “Olen iloinen, että löysimme hyvän ratkaisun tulevalle liikennekaudelle. Tämä on varmasti hyvä uutinen myös suomalaisille asiakkaillemme. Olemme olleet tyytyväisiä vuosia kestäneeseen yhteistyöhön”.

Syntyneen sopimuksen mukaan Finncomm Airlines lentää yhteistyössä Finnairin kanssa TurunTampereen– ja Tallinnanlennot kuten tähän asti.

Lisäksi Finncomm aloittaa lennot Jyväskylään kuudesti päivässä ja operoi osan Finnairin lennoista Kuopioon, Joensuuhun ja Vaasaan sekä jatkaa yhteistyötä Norrköpingin reitillä.

Finncomm Airlinesin reittiverkostoon kuuluvat myös Kokkola, Kemi, Seinäjoki, Savonlinna ja Varkaus.

Finncommin aikataulut soveltuvat yhteen Finnairin kansainvälisten lentojen kanssa.

“Kotimaan asemilta säilyvät hyvät yhteydet Helsinkiin ja Helsingin kautta Finnairin kansainväliseen verkostoon. Finncomm tuntee kotimaisen lentoliikenteen haasteet ja mahdollisuudet. Pystymme omalla rakenteellamme kustannuskilpailukykyisesti täydentämään Finnairin verkostoa”, sanoo Finncomm Airlinesin toimitusjohtaja Juhani Pakari Finnairin tiedotteessa.

Kilpailijoiden ostoaikeet tyssäävät nyt tähän sopimukseen, Finncomm tulee jatkamaan toimintaansa kuten tähänkin asti hoitaen ja kehittäen Finnairin syöttöliikennettä.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.