RSS

Finnair höllentää matkatavararajoituksiaan

Wed, Aug 4, 2010

Lennot: Finnair, Uutiset

Finnair hyväksyy tulevaisuudessa entistä painavammat matkalaukut yhtiön reittilennoilla turistiluokassa.

Syyskuun alusta lähtien Finnairin lennot turistiluokassa sallivat 23 kilon matkalaukun entisen 20 kilon sijaan.

Laukun ympärysmitta saa olla korkeintaan 158 senttimetriä.

Bisnesluokan asiakkaat, Finnair Plus Platinum-, Gold– ja Silver-jäsenet, oneworld-tasojäsenet sekä turistiluokan kalleimpien lippujen ostajat saavat ottaa mukaan kaksi matkalaukkua, kumpikin painoltaan enintään 23 kiloa.

Käsimatkatavaroita koskevat säännökset säilyvät ennallaan.

“Uusien ohjeiden on tarkoitus palvella matkustajia paremmin ja lisäksi selkiyttää käytäntöjä. Turistiluokan matkustaja voi nyt ottaa mukaansa aiempaa painavamman matkatavaran lipun hintaan sisältyen”, kertoo asiakaspalvelusta vastaava johtaja Anssi Komulainen yhtiön tiedotteessa.

Finnair tekee myös asiakkaille aiempaa helpommaksi maksaa ylimääräisestä matkalaukusta ja ylipainosta etukäteen netin kautta. Lisämaksun ylimääräisestä matkatavarasta voi syyskuusta alkaen useissa tapauksissa maksaa ennakkoon Finnairin internet-sivuilla. Maksu netin kautta on jopa 30 prosenttia edullisempi kuin lentoasemalla maksettaessa.

Uudet säännöt koskevat myös niitä matkustajia, jotka ostavat syyskuun alun jälkeen pelkän lentopaikan Finnairin lomareittilennoille, mutta matkanjärjestäjältä ostetulla valmismatkalla tai lentopaikalla olevien matkustajien osalta säännöt muuttuvat vasta ensi vuoden huhtikuussa.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.