RSS

Air Berlin yhteistyöhön Europcarin ja HRS:n kanssa

Mon, Jul 5, 2010

Lennot: Air Berlin, Uutiset

Saksan toiseksi suurin lentoyhtiö aloitti perjantaina yhteistyön kahden uuden premium-kumppanin kanssa.

Uudet yhteistyökumppanit ovat Euroopan autovuokraamojen ykkönen, Europcar, ja Euroopan johtava Internet-hotelliportaali HRS.
Tähänastisia premium-kumppanuuksia toiminimien Sixt ja ERGO Direkt Versicherungen jatketaan edelleen.

Kyseisestä yhteistyöstä hyötyvät erityisesti Air Berlinin matkustajat, jotka voivat varata sekä lennot että vuokra-autot ja majoituksen erinomaisin ehdoin lentoyhtiön kotisivulta.

Varaus on yksinkertaista: Löydettyään lennon Internet-sivulta matkustaja saa sen jälkeen automaattisesti autonvuokraustarjouksia toiminimeltä Europcar sekä yöpymistarjouksia hotelliportaalilta HRS.

Mikäli topbonus-kanta-asiakasohjelman jäsen valitsee premium-kumppaneitten tarjouksia, hänelle hyvitetään lisäksi topbonus-mailipisteitä.

“Asiakkaamme voivat varata premium-kumppaneittemme tarjouksia vain yhdellä klikkauksella. Olipa toiveena sitten avoauto kaupunkikohteeseen matkustusta varten tai perheauto retkeilyyn lomapaikkakunnalla, Europcar tarjoaa lentomatkustajillemme ihanteellisen palvelun mitä parhain ehdoin, kertoo Air Berlin PLC:n markkinointipäällikkö André Rahn.

“Tämän kanssa yhteen sopii erittäin hyvin HRS:n hotelliportfolio, joka tarjoaa hotelleja matkustajiemme yksilöllisiä tarpeita vastaten – luksus-, golf- ja rantahotelleista majoituspaikkoihin kaupunkien keskustoissa. Internet-sivustosta airberlin.com tulee uusien premium-kumppaneittemme ansiosta entistä kiinnostavampi”, jatkaa Rahn.

“Yhteistyö tulee auttamaan meitä kehittämään asemaamme kansainvälisillä lentokentillä, sillä Air Berlin on vahva tuotemerkki Euroopan ilmailuteollisuudessa” sanoo Europcar Deutschland myynti- ja markkinointipäällikkö Bernd Schmaul.

Air Berlinin lentomatkustajat voivat varata tästä päivästä lähtien hotellihuoneita päiväkohtaisin edullisin hinnoin Euroopan johtavasta Internet-hotelliportaalista HRS ja saavat lentotietojen ja matkustuskohteen mukaan räätälöidyn tarjouksen. Sopivan yöpymismahdollisuuden voi varata yli 250 000 hotellin joukosta – alkaen perhejohtoisesta majoitusyrityksestä aina kansainvälisiin hotelliketjuihin. Topbonus-ohjelman jäsenet saavat vielä lisäedun: heille hyvitetään jokaisesta liikevaihtoeurosta kolme top-bonus-palkintomailipistettä.

HRS:n toimitusjohtaja Tobias Ragge on innostunut uudesta yhteistyöstä: “Air Berlin ja HRS ovat kaksi useamman kerran palkittua matkailuyritystä, jotka työskennellessään yhdessä tarjoavat siten matkustajille erinomaisen ja aikaa säästävän varauspalvelun. Tarjouksemme täydentävät toisiaan ihanteellisesti.“

Air Berlin on Saksan toiseksi suurin lentoyhtiö ja sai vuonna 2009 Air Berlin yli 10 tunnustuspalkintoa palvelustaan ja laadustaan. Air Berlinin keski-iältään vain 5,3 vuotta vanha lentolaivasto on yksi Euroopan nuorimmista.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.