RSS

Kesäkuussa ruuhkaa lentoasemilla

Finavia tiedottaa kaikille lennot kesäkuussa ottaville matkustajille, että lentoasemalle kannattaa tulla ajoissa lomallelähtijöiden suuren määrän vuoksi.

Kyseessä on Helsinki-Vantaan lentokentän yksi vilkkaimmista sesongeista, joka alkaa tänä vuonna 6. kesäkuuta. Myös juhannuksen jälkeisellä viikolla on paljon lentomatkustajia.

Matkustajien kannattaa varata reilusti aikaa lähtöselvityksen, turvatarkastuksen ja passintarkastuksen tekoon erityisesti aamuisin kello 6.30-8.30 ja iltapäivällä kello 15-17.

Vilkkaimpia matkustuspäiviä ovat koko kesäkuun ajan maanantai, torstai, perjantai ja lauantai.

Jotkin lentoyhtiöt tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden ennakkolähtöselvityksen tekoon ja näin matkalle lähtöä voi sujuvoittaa viemällä matkalaukut kentälle jo edellisenä iltana.

Lähtöselvityksen voi tehdä myös automaatilla tai internetin välityksellä, jolloin matkatavarat jätetään Baggage Drop-pisteeseen lentoasemalla.

Lähtöselvitysaika ja muut kuljetusehdot vaihtelevat lentoyhtiöittäin. Lähtöselvitys tulee olla tehtynä ennen lentoyhtiöiden antamia vähimmäisaikoja. Lähtöportilla tulee useimmiten olla noin puoli tuntia ennen koneen lähtöä.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.