RSS

Starbucks-kahvi easyJetin lennoille

Wed, Mar 17, 2010

Lennot: easyJet, Uutiset

Brittiläisen easyJetin matkustajilla on nyt mahdollisuus ostaa Starbucks Via Ready Brew-kahvia kaikilla yhtiön lennoilla.

Ennen kahvin ottamista valikoimiinsa lentoyhtiö suoritti kokeilun valikoiduilla lentokentillä. Kokeilusta saadun myönteisen palautteen myötä Starbucks-kahvi otettiin easyJetin lentojen valikoimiin.

EasyJet on ensimmäinen eurooppalainen lentoyhtiö, joka tarjoaa laadukasta ja erinomaisen tasokasta Starbucks premium-kahvia lennoillaan.

Starbucks Iso-Britannian ja Irlannin toimitusjohtaja Darcy Willson-Rymer kertoo, että ”Starbucks VIA:n kanssa voit nauttia samasta korkealaatuisesta kahvista, jota löydät Starbucks-kahviloista – koska ja missä tahansa.
Starbucks VIA:n tarjoaminen easyJetin matkustajille tarkoittaa, että voimme antaa uusille ja olemassa oleville Starbucks-asiakkaille mahdollisuuden nauttia korkealaatuisesta kahvista myös matkalla.”

Starbucks VIA Ready Brew on lennoilla tarjolla täyteläisenä italialaisena paahtona tai pähkinäisenä kolumbialaispaahtona.

Lisäksi easyJetin matkustajat voivat ostaa teetä neljän Tazo-teen valikoimasta (vaihtoehtoina English Breakfast, Earl Grey, Refresh ja Passion) sekä Starbucks Gourmet Hot Cocoa -kaakaota.

EasyJet on kasvava halpalentoyhtiö, joka aloitti aiemmin tänä vuonna lennot Pariisiin ja Manchesteriin Helsinki-Vantaalta.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.