RSS

Uusi ravintolamaailma avattiin Helsinki-Vantaalle

Helsinki-Vantaan lentoaseman Terminaali 1:n rakennustyöt on saatu menestyksekkäästi valmiiksi ja sinne avattiin keskiviikkona 17.2. uusi Seasons-niminen ravintolamaailma.

Seasons alue käsittää terminaali 1:sen turvatarkastuksen jälkeen olevan porttialueen ja tarjoaa matkustajille uuden kahvilan ja ravintolan palvelut.

Seasons-konsepti tarjoaa lähtevät lennot höystettynä eksoottisella makumatkalla jossa matkustajat voivat tehdä löytöretkiä jo ennen lennon lähtöä.

Kahvilapuoli tarjoaa useiden tunnettujen kahvimaiden makuja, kuten Kenian, Brasilian ja Uuden-Seelannin kahveja aina kevyemmistä peruspaahdoista tummempiin ja syviin makuvaihtoehtoihin.

Kahvin kanssa tarjoillaan muun muassa vastapaistettuja leivonnaisia ja tuoreita täytettyjä leipiä.
Ravintolan ruokalistalla matkailijoita hemmotellaan suomalaisilla klassikkoannoksilla kuten silakkapihveillä sekä tutuilla kansainvälisillä pikkusuolaisilla

”Terminaali 1 saa nyt todella mielenkiintoisen ravintolakokonaisuuden, jossa yhdistyvät viihtyisyys ja oivaltavuus ja jossa matkustajilla riittää katseltavaa ja koettavaa”, sanoo Kalle Ruuskanen, SSP Finlandin toimitusjohtaja.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.