RSS

Fast track-linjat tulevat Helsinki-Vantaalle

Helsinki-Vantaan lentokentällä otetaan tänä vuonna käyttöön useita fast track– eli pikalinjoja.

Finavian tiedotteen mukaan pysäköinnin ja turvatarkastuksen pikapalvelun myötä lennolle lähtö nopeutuu.

Fast Parking-palvelu avataan maaliskuun alussa, se tulee sijaitsemaan aivan terminaali 2:sen ulko-oven edessä ja on tarkoitettu kiireisille liikematkustajille. Palvelua voivat käyttää kaikki matkustajat matkustusluokasta riippumatta.

Fast Parking-palveluna käyttö on vaivatonta, matkustaja ajaa autonsa terminaali 2:sen eteen ja siirtyy suoraan lennolle.
Lentokentän henkilökunta pysäköi auton asiakkaan puolesta.

Pysäköinnin pikapalvelua ei tarvitse varata etukäteen ja se maksaa 35 euroa sekä lisäksi normaalin P1-alueen pysäköintimaksun.

Helmikuussa terminaali 2:een avataan vip-palveluja tarjoava VIP Centre, joka tarjoaa ruuhka-aikoina asiakkaille mahdollisuuden käyttää turvatarkastuksen pikalinjaa.

Palvelun käyttö edellyttää ennakkovarausta ja maksaa 45 euroa.

Palvelu tulee olemaan avoinna aamulla kello 6 – 8 sekä iltapäivällä kello 14.30 – 16.30.

Viime vuonna muun muassa lentoyhtiö Blue1 avasi Helsinki-Vantaan terminaalissa 1 omille asiakkailleen turvatarkastuksen pikalinjan, jota voivat käyttää kaikki lennot Economy Extra- ja Business-luokan liput ostaneet asiakkaat.

Myös Finnair tarjoaa fast track-palevelua asiakkailleen terminaalissa 1 Oneworld-tasokorttilaisille, bisnes-matkustajille sekä Finnair Plus-kortin haltijoille.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.