RSS

Helsinki-Vantaan terminaalilaajennus käyttöön

Helsinki-Vantaalla avattiin terminaalin 2 laajennusosa kaukolentojen matkustajille viikko sitten.
Samalla lentoaseman kansainvälinen nimi muutettiin Helsinki Airport muotoon, Helsinki-Vantaa säilyy vielä suomen- ja ruotsinkielisissä ilmailuissa.

Uusi kolmikerroksinen terminaalilaajennus pitää sisällään elämyksellisiä palveluita ja sen suunnittelussa on panostettu matkustuksen sujuvuuteen kertoo Finavian toimitusjohtaja Samuli Haapasalo.

Terminaalilaajennuksen suurin investointi oli matkalaukkujen uusi käsittelykeskus, johon käytettiin yli puolet 143 miljoonan kokonaisbudjetista.

Lisäksi terminaaliin on avattu My City Helsinki ravintolamaailma, runsaasti liikkeitä sekä ainulaatuinen spa, josta löytyy muun muassa neljä erilaista saunaa.

Terminaalilaajennuksella varaudutaan siihen, että lennot Aasiaan tulevat kasvattamaan osuuttaan Helsinki-Vantaalla, erityisesti eurooppalaisten vaihtolentomatkustajien määrän odotetaan kasvavan.

Helsinki-Vantaalla on laajennuksen valmistuttua kahdeksan laajarunkokoneille tarkoitettua matkustajasiltaa, joihin uudet Airbus A330-A340 ja A350 lentokoneet mahtuvat.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.