RSS

Via Spa-kylpylä avattu Helsinki-Vantaalle

Finnair on avannut Helsinki-Vantaan lentoasemalle uuden sukupolven Via Spa-kylpylän sekä modernin Via Loungen perjantaina 11. joulukuuta.

Uusi kylpylä sijaitsee lähtöporttien 36 ja 37 välisellä alueella.

Lounge ja kylpylä tarjoavat ainutlaatuisia hyvinvointi- ja mukavuus palveluita etenkin Finnairin Euroopan ja Aasian välisten lentojen vaihtomatkustajille.

Via Lounge on avoinna lennot Schengen-alueen ulkopuolelle ottaville Finnairin ja Oneworldin tasojäsenille ja bisnesluokan asiakkaille sekä maksusta myös muille asiakkaille.

Via Spa –kylpyläalue on Finnair Platinum-kortinhaltijoitten käytettävissä maksutta ja muut asiakkaat pääsevät sisään maksua vastaan.

Modernissa Via Loungessa on 250 asiakaspaikkaa ja se tarjoaa matkustajille monipuolisen buffetin, Via Bar-palvelun, erilaisia tiloja rentoutumiseen sekä työskentelyyn.

Via Span konseptin taustalta löytyy innovatiivinen ideologia, joka perustuu saksalaisen kylpyläalan edelläkävijä Paul Haslauerin yli 40 vuotiseen kokemukseen ja tutkimukseen.

Kylpyläkokonaisuus tarjoaa uuden sukupolven luonnonmukaisuutta painottavia hoitoja, joissa kaikki käytetyt tuotteet on puhtaasti orgaanisesti valmistettuja.

Erityispalveluihin lukeutuvat erityisesti vaihtolentoasiakkaille suunnitellut lyhythoidot tarkoitukseen sopivissa hoitohuoneissa sekä kylmävesi-kahluuallas ja mineraalivesiallas lievittämään matkarasitusta ja aikaeron aiheuttamia vaikutuksia.

Uudistukset liittyvät Helsinki-Vantaa kilpailukykyä parantavaan projektiin, jonka Finnair ja Finavia ovat toteuttaneet yhdessä SSP Finlandin kanssa.

Finnair on kasvattanut Helsinki-Vantaan kautta kulkevien Aasian matkustajien määrää tietoisesti koko 2000-luvun ja saavuttanut hyvän tuloksen haastavissa taloudellisissa olosuhteissa.
Tänä vuonna Helsinki-Vantaalle saapuu miljoonas vaihtomatkustaja joulukuun lopulla.

Via Lounge on avoinna joka päivä kello 6-24 ja Via Spa kello 10-22.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.