RSS

Savuttomat tupakat myyntiin Ryanairille

Wed, Sep 23, 2009

Uutiset

Halpalentoyhtiö Ryanairin mukaan tupakoivien matkustajien ei enää tarvitse kärsiä lennoilla, sillä savuttomat tupakat tulevat myyntiin yhtiön lennoille.

Lennot ovat olleet savuttomia jo 90-luvulta lähtien ja Ryanairin äskettäin suorittaman kyselytutkimuksen mukaan 24 000 matkustajaa ilmoitti halustaan tupakoida lennon aikana.

Ryanair alkaa myydä lennoillaan savuttomia savukkeita, joiden maku on samankaltainen oikeiden savukkeiden kanssa ja joita henkäisemällä saa pienen määrän nikotiinia.

Savukkeiden hinta ei päätä huimaa – 6 euroa kymmenen savukkeen rasia – ja tuotetta saavat ostaa 18-vuotta täyttäneet matkustajat.

Savukkeista ei ole haittaa ympäristölle ja Ryanairin mukaan ne tulevat auttamaan huomattavasti tupakoivia matkustajia, joiden on vaikea lentää muutaman tunnin matkaa ilman savuketta.

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

1 Kommentoi tätä artikkelia

  1. tulli Says:

    Tupakat eivät suinkaan ole savuttomia, mutta niiden vaaralliset päästöt on minimoitu jättämällä paperi ja kaikki muu pois, vain patterilla lämmitettävä nestemäinen nikotiini on jäljellä. Savua siitä silti syntyy aivan kuin muistakin savukkeista.