RSS

Uusi Star Alliance tuote – Meetings Plus

Mon, Sep 7, 2009

Lennot: SAS, Uutiset

SAS ja muut Star Alliance yhteistyöjärjestön jäsenet ovat lanseeranneet uuden kansainvälisen kokouspalvelu-tuotteen nimeltään Meetings Plus.

Yritykset ja kokousten suunnittelijat sekä toimistot, jotka järjestävät kansainvälisiä tapaamisia joihin osallistujat tulevat useista maista, saavat kaikki tarvitsemansa lennot yhden Star Alliance jäsenyhtiön kautta.

Meetings Plus-palvelua voi käyttää useimpien määrältään vähintään 50:nen osallistujan kokouksien järjestämiseen, ja joiden osallistujat tulevat vähintään kolmesta eri maasta.

Palvelusta kiinnostuneet järjestäjät voivat tarjouksen saadakseen lähettää on-line kyselyn osoitteeseen www.staralliance.com/meetingsplus.

Kokouksen järjestäjään ottaa yhteyttä se Star Alliancen jäsenyhtiö, joka on nimetty hoitamaan kyseisen kokouksen lentojärjestelyt.

Lentoyhtiöt tarjoavat Meetings Plus palvelun yhteydessä 10 – 20 prosentin alennuksen joko turisti- tai bisnes-luokan lentojen listahinnoista.

Meetings Plus-palvelu ei toistaiseksi ole voimassa ANA, LOT, Polish Airlines, South African Airways ja THAI lentoyhtiöillä.

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.