RSS

Air Tran:n lennoille internet-yhteys

Fri, Jul 24, 2009

Uutiset


Yhdysvaltalainen lentoyhtiö Air Tran on täyttänyt lupauksensa tuoda internet-palvelu kaikille lennoilleen.

Lennot internet-yhteyden kanssa otettiin käyttöön heinäkuun puolivälissä ja asiakkaat ovat siitä lähtien saaneet myös lentoyhtiön teettämän ohjelehtisen netin käytöstä lennon aikana.

”Nettietiketti”-esite on saatavilla kaikkien Air Tran:n 136:n lentokoneen istuintaskuissa ja se on kaikkea muuta kuin lyhyt.

Ohjeita netin korrektiin käyttöön ja kanssamatkustajien huomioonottamiseen lennon aikana annetaan kymmenittäin.

Numero 134 muistuttaa, että lentokoneen wc ei ole matkustajan yksityinen kokoussali.
Eli jos ottaa kannettavan mukaansa wc-käynnille, niin tulisi muistaa, että on lukuisia muitakin matkustajia, joilla saattaa olla asiaa sinne.

Useat yhdysvaltalaiset lentoyhtiöt ovat varustaneet lentokoneitaan tämän ja viime vuoden aikana tarjotakseen internet-palvelun lennon aikana matkustajilleen.

Muun muassa Northwestin kanssa fuusioituneella Deltalla on käytössään 199 nettivarusteltua lentokonetta ja jäljellä olevien varustuksen odotetaan valmistuvan vuoden loppuun mennessä.

Samoin American Airlines on varustanut 70 konetta 300 lentokoneen kalustostaan ja pienempi Virgin America tarjoaa palvelua jo kaikissa lentokoneissaan.

Yhä useammat lentoyhtiöt ympäri maailmaa tarjoavat uutena mukavuutena nettiyhteyttä lennoillaan.

Matkustusmukavuus sen sijaan ei ehkä lisäänny, jos netin käyttöön ei oteta tiettyä etikettiä, jota noudattamalla mm. kanssamatkustajien lepo lennon aikana turvataan.

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.