RSS

KLM ja Rossiya Airlines allekirjoittivat yhteistyösopimuksen

Hollantilainen KLM on solminut code share yhteistyösopimuksen venäläisen Rossiya Airlinesin kanssa.

Sopimus yhtiöiden välillä allekirjoitettiin 22. kesäkuuta.

Molemmat lentoyhtiöt operoivat reitillä Amsterdam – Pietari ja uusi yhteistyö oikeuttaa yhtiöt markkinoimaan lennot Amsterdamiin ja Pietariin omilla lentonumeroillaan.

Heinäkuun 13 päivästä lähtien Rossiya lisää viikottaiset lennot Amsterdamiin tähän asti operoimistaan kolmesta neljään.

Vastaavasti KLM lisää 17 heinäkuuta lähtien yhden viikottaisen lennon Pietariin, johon se nykyisin lentää neljästi viikossa.

KLM:n kaupallinen johtaja Erik Varwijk kertoo, että code share yhteistyö Rossiya Airlinesin kanssa tuo etuja molempien yhtiöiden matkustajille. Nyt asiakkailla on valittavanaan useampia lentoja ja Rossiyan matkustajat saavat käyttöönsä KLM:n globaalin reittiverkoston.

Rossiyan kaupallinen johtaja Igor Morachev puolestaan totesi, että code share yhteistyösopimus on tulosta lentoyhtiöiden pitkään jatkuneesta kumppanuudesta.

”Olemme varmoja siitä, että yhteistyömme tulee kehittämään palveluita Pietarin ja Amsterdamin välillä ja että siitä on hyötyä matkustajillemme. Arvostamme yhteistyötä sekä KLM:n luottamusta yhtiöömme” sanoi Morachev.

Yhteistyösopimuksen allekirjoitus tapahtui samaan aikaan, kun Amsterdamissa avattiin pietarilaisen Eremitaasi-museon satelliittimuseo juhlallisin menoin.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.