RSS

Finnair ja Meridiana yhteistyöhön

Finnair aloitti maanantaina 22.06. codeshare-yhteistyön italialaisen halpalentoyhtiö Meridianan kanssa.

1963 perustetun budjettilentoyhtiö Meridianan pääpaikka on Sardiniassa, Olbian kaupungissa, joka sijaitsee Sardinian pohjoisrannikolla, suositun Costa Smeraldan läheisyydessä.

Yhteistyö Meridianan kanssa tuo Finnairille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen lennot Sisilian Palermoon, Sardinian Gagliariin ja Olbiaan sekä lennot Firenzeen, jonne Meridiana lentää Finnairin kohteista Amsterdam (Schiphol), Rooma (Fiumicino) ja Pariisi (Charles de Gaulle).

Vastaavasti Meridiana voi tarjota asiakkailleen laajentuneet reittiyhteydet omilla lentonumeroillaan Roomasta, Milanosta, Pisasta ja Venetsiasta Helsinkiin.

Finnairin codeshare-sopimuksista vastaava johtaja Hannu Sundberg kertoo, että Italia on erittäin suosittu matkakohde niin suomalaisten kuin Aasian reittiverkostosta saapuville matkustajille.

Uuden yhteistyökumppanin ansiosta voi Finnair tarjota entistä laajemmat ja toimivammat yhteydet Italiaan, sanoo Sundberg.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

0 Kommentoi tätä artikkelia

1 Trackbacks:

  1. Elämää kulttuurien välillä « Having, loving, being Says:

    […] Löysin lisätietoa Meridianan ja Finnairin yhteistyöstä. Näyttää siis siltä, että yhteistyön tuloksena Finnair tarjoaa (ainakin sesonkiaikana) suoria […]