RSS

Finnairin palkinto parhaasta visiosta Intiaan

Wed, Jun 10, 2009

Lennot: Finnair, Uutiset

Lentoyhtiö Finnair julkaisi 85-vuotisen taipaleensa kunniaksi viime vuoden lopulla kirjan sekä www.sivut, joilla ilmailualan asiantuntijat yhdessä lentokonevalmistaja Airbusin kanssa esittelivät visioitaan tulevaisuudesta.

Maaliskuussa 2009 käynnistyi maailmanlaajuinen äänestys, jossa matkustajat saivat valita mukaansatempaavimman uusista konemalleista.

Samalla äänestäjät saivat myös esittää omia visioitaan lentämisen tulevaisuudesta.

Äänestykseen vastanneita oli yli 13 000 ja kilpailun uudesta lentokonemallista voitti kuvassa näkyvä lyhyille reiteille suunniteltu Finnair A600-850.

Oman näkemyksensä lentojen tulevaisuudesta esitti noin tuhat matkustajaa.
Parhaana visiona palkittiin intialainen Dattatray Kuvalekar, joka painotti vastauksessaan yksilöllisyyttä.

Voittajan mukaan matkustajat voivat räätälöidä lennot omien mieltymystensä mukaan; jokaisella matkustajalla on oma kapseli, joka kiinnittyy isompaan alukseen ja asiakas valitsee sen värit, muotoilun, ilman lämpötilan sekä ruoan mieltymystensä mukaan.

Intialaisvoittaja arvioi myös tulevaisuuden lentämisen olevan täysin saasteetonta sekä uuden teknologian myötä myös vaivatonta.

Biometrisen etäluettavan passin avulla matkustajat sujahtavat joutuisasti turvatarkastuksen läpi ja matkatavarat toimitetaan automaattisesti suoraan kotiin tai matkakohteeseen, kerrotaan Finnairilta.

Finnairin viestintäjohtaja Christer Haglund toteaa, että kilpailun myötä yhtiö sai runsaasti arvokasta palautetta siitä, minkälaisia palveluita lentoliikenteeltä tulevaisuudessa odotetaan ja toivotaan.

Palkintona intialainen voittaja sai Finnairin lennot Euroopan ja Aasian välille, joilla hän ilmoitti matkustavansa Suomeen, jossa on käynyt jo aiemmin kahdesti.

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.