RSS

Lentoyhtiö Iberia huutokauppaa löytötavaraa

Lentoyhtiö Iberia huutokauppaa espanjalaisille lentokentille jäänyttä tavaraa kesäkuussa.

Lennoille lähteviltä ja saapuvilta matkustajilta unohtuu tai häviää lentokentille tuhansittain esineitä aina morsiuspuvusta satoihin vyölaukkuihin tai lastenrattaisiin asti.

Tavarapaljous on kirjavaa; elintarviketölkkejä, kenkiä, leluja, joulukoristeita ja jopa eläinten kulmahampaita löytyy Madridin Barajas-lentokentän vanhalla teollisuusalueella sijaitsevalta hangarilta.

Tavallisesti löytyneet esineet säilytetään kuusi kuukautta ja jos tänä aikana niiden omistajaa ei löydy, niin ne myydään huutokaupalla.

Kesäkuun 4. päivä huutokaupattava tavara on koottu yhdeksään erään, joista kalleimman lähtöhinta on 15.430 euroa ja se sisältää vaatteita.

Halvin erä lähtee huutokaupattavaksi hintaan 4261 euroa ja sen sisällöstä löytyy kodin tarvikkeita kuten mattoja, esiliinoja, kahvinkeittimiä sekä erilaisia työkaluja.

Lentoyhtiö Iberia on ollut vastuussa löytötavaran hoitamisesta jo vuodesta 1942 lähtien.
Yhtiöstä kerrotaan, että ostajat ovat lähes aina samoja henkilöitä, jotka myyvät tavaroita eteenpäin joko kirpputoreilla tai second hand-myymälöissä.

Huutokaupasta saatavat tulot menevät löytötavaran organisoinnista aiheutuviin kuluihin ja jos jotakin jää yli, niin se osoitetaan vastaavalle ministeriölle Espanjassa.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.