RSS

Ryanair julkisti kilpailun voittajan

Sun, May 10, 2009

Lennot, Uutiset

Halpalentoyhtiö Ryanair haastoi kaikki halukkaat esittämään ideoitaan siitä, kuin lentoyhtiö voisi karsia kustannuksia näinä taloudellisesti haastavina aikoina.

Nyt Ryanair on julkistanut 1000 euron palkkion voittajan, joka on Espanjassa asuva eläkeläisrouva Judy Powers.

Powers oli ensimmäinen henkilö, joka ehdotti paljon polemiikkia aiheuttanutta lisämaksua ylipainoisille henkilöille.

Lentoyhtiö on jo kuitenkin luopunut ajatuksesta laskuttaa erityismaksua lihavilta ihmisiltä, vaikka 46 prosenttia kyselyyn vastanneista 16 000 matkustajasta oli sitä mieltä, että yli 130 kiloa painavilta miehiltä ja yli 100 kiloa painavilta naisilta olisi kohtuullista periä lisämaksu.

Syyksi Ryanair ilmoittaa hankaluudet kyseisen lisämaksun laskuttamisessa, jota ei voitaisi järjestää viivästyttämättä nykyisin noin 25 minuuttia kestävää lähtöselvitystä.

Lennot ja niiden aikataulut voisivat kärsiä eikä tarkoitettua säästöä syntyisi.

Muita säästöehdotuksia olivat esimerkiksi wc-maksun lisäksi laskuttaa wc-paperista, johon olisi painettuna yhtiön johtajan naama.

Jotkut matkustajat pitivät 2,50 euron maksua sopivana turvaohjeiden lukemisesta – joku ehdotti euron maksua silloin, jos happinaamaria tarvitaan.

Muita älyttömiä ehdotuksia olivat, että lentoemännän voisi nähdä bikineissä 50 euron lisämaksusta ja että hätäuloskäytävän käytöstä perittäisiin 25 euron maksu.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.