RSS

Huippukokkien keittiö Lufthansan lennoille

Thu, Apr 23, 2009

Lennot: Lufthansa, Uutiset

Perinteisen saksalaisen keittiön herkut suunnittelee Michelin-tähdellä palkittu keittiömestari Alexander Herrmann Lufthansan lennoille.

Touko- kesäkuussa Lufthansan ensimmäisen- ja bisnes-luokan lennoilla matkustavat saavat nauttian näistä hienostuneista aterioista. Saksalaisen tv-kokin tarkoitus on osoittaa, että myös perinteinen keittiö voi olla innovatiivinen.

Alexander Herrmannin luovat ja rohkeat tulkinnat saksalaisesta keittiöstä ovat sykähdyttäneet asiakkaita vuodesta 1869 perheen omistuksessa kulkeneessa hotelli-ravintolassa lähellä Bayreuthia.

Hän on myös saavuttanut suuren suosion tv-kokkina miellyttävän persoonallisuutensa, hienostuneitten ruokiensa ja huumorintajunsa avulla.

Toukokuun alusta lähtien matkustajat voivat odottaa myös unohtumattomia ruokaelämyksiä Lufthansan Yhdysvalloista Saksaan lennettävillä reiteillä.

Lennoilla tarjoillaan jatkossakin palkittujen keittiömestareiden menuita, seuraavaksi listan suunnittelee Ritz-Carlton ketjun chef Andres Jimenez Denveristä.

Hänen jälkeensä seuraavat niinikään Ritz-Carlton ketjun keittiömestarit Kaleo Adams (San Francisco), Clayton von Hooijdonk (Boston Common), ja Jacques Sorci (New York City, Battery Park) joista kukin suunnittelee kahden kuukauden välein uuden menun.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.