RSS

Pääsiäisen lomalennot myytiin aikaisin

Thu, Apr 9, 2009

Lennot, Uutiset

Pääsiäisen lomamatkat etelän rannoille ovat tänä vuonna lähes loppuunmyytyjä.
Arviolta 20 000 suomalaista ottaa lennot rantakohteisiin ja juhlapyhien myöhäisen ajankohdan vuoksi matkat on myös varattu entistä aikaisemmin kerrotaan Finnmatkoista.

Lomakohdetarjonnassa yhdistyvät tähän vuodenaikaan viimeiset lennot talvikohteisiin, kuten Thaimaahan ja Kanarian saarille sekä ensimmäiset lennot kesäkauden kohteisiin, esim. Turkkiin, Portugaliin ja Kreikkaan, joten valikoima on parhaimmillaan.
Pääsiäisenkin suosituin kohde on tänä vuonna Kanarian saaret.

Lama ei vaikuttanut vielä suomalaisten pääsiäisen lomamatkoihin.
Taantumasta ei ole tietoakaan ja Peik Martin Finnmatkoista kertoo, että juhlapyhien jälkeen yhtiössä odotetaan ruuhkaa, kun suurin osa suomalaisista varaa kesän lomakohteet.

Martin arvioi, että kesän valmismatkojen tarjonta vähenee pääsiäisen jälkeen yli 2000 matkalla päivässä. Hinta-laatusuhteeltaan parhaat kesämatkat on jo myyty ja täyttöaste koko kaudelle yli 60% lokakuulle asti

Matkatoimisto on ollut yllättynyt niin Thaimaan kesälentojen kuin Kanariansaarille suuntautuvien kesämatkojen saamasta suosiosta.

Edullisia pakettilomia ensi kesäksi voi löytää vielä on-line-matkatoimistojen, kuten SuperSaverin ja ebookersin tarjonnasta.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.