RSS

Lisää etuja SAS:n EuroBonus-ohjelman asiakkaille

Wed, Apr 8, 2009

Lennot: SAS, Uutiset

Kaikki SAS:n EuroBonus-kanta-asiakasohjelman jäsenet voivat eilisestä lähtien lunastaa ja lisätä hankkimansa pisteet myös Air Chinan ja Shanghai Airlinesin lennoilla.

Kyseiset lentoyhtiöt ovat liittyneet Star Alliancen jäseniksi ja allianssin lentoyhtiöiden edut ovat voimassa niiden lennoilla heti.

Vastaavasti Air Chinan PhoenixMiles-ohjelman ja Shanghai Airlinesin Crane Clubin jäsenet ovat oikeutettuja bonuksiin SAS yhtymän lennoilla.

SAS lentää päivittäin Kööpenhaminasta Pekingiin ja tekee Air Chinan kanssa codeshare-yhteistyötä neljällä Kiinan sisäisellä lennolla.

Yhdysvaltalainen United Airlines aloitti myös eilen Star Alliancen bonusohjelman etujen tarjoamisen Mileage Plus asiakkailleen ja täten SAS:n matkustajat saavat bonukset myös tämän lentoyhtiön lennoilla.

Ansaitut pisteet voi käyttää matkustamalla turistiluokan lipulla bisness-luokassa, tai bisness-luokan lipulla ensimmäisessä luokassa.

Pisteiden käyttö luokan vaihdossa tapahtuu elektronisesti ja matkustaja voi nauttia kaikista ylemmän lentoluokan eduista niin lähtöselvityksen nopeudesta ja lentokenttien VIP auloista.

SAS lanseerasi EuroBonus-ohjelmansa vuonna 1997 ja sillä on 2,8 miljoonaa jäsentä ympäri maailmaa.

EuroBonus sai arvostetuista Freddie Awards palkinnoista ”Vuoden ohjelma”- tunnustuksen seitsemänä vuotena peräkkäin.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.