RSS

Pääsiäisen viettoon matkustavat ajoissa lentokentälle

Helsinki-Vantaan lentokenttä kehottaa tiedotteessaan kaikkia pääsiäisen lennoilla matkustavia tulemaan ajoissa kentälle.

Pääsiäinen on yksi vuoden vilkkaimpia sesonkeja Helsinki-Vantaalla ja matkustajia pyydetään varaamaan tavallista enemmän aikaa pysäköintiin, lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen.

Lentokentällä on matkustajien käytössä myös itsepalveluautomaatteja, joilla lähtöselvityksen tekeminen onnistuu nopeasti.

Suurin osa reittilentoyhtiöistä tarjoaa automaattiselvityksen asiakkailleen, lomalentoyhtiöistä vain AirFinland on mukana itsepalveluautomaateissa.

Automaatin käyttö on mahdollista myös silloin, kun mukana on ruumaan menevää tavaraa kuten suksia ja rinkkoja.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi kannattaa muistaa tietyt säännöt eli nesteet ja terävät esineet on pakattava ruumaan meneviin matkatavaroihin.
Matkustamossa saa toistaiseksi kuljettaa käsimatkatavarana korkeintaan desilitran kokoisia nestemmäisiä aineita, jotka pakataan litran vetoiseen läpinäkyvään muovipussiin.

Helposti syttyviä aineita ei saa lainkaan kuljettaa lentokoneessa. Suksien vahanpoistoaineet ja lukkosulat voi hankkia vasta perillä kohteessa.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.