RSS

Paras matkustamohenkilökunta Malesiassa

Sat, Apr 4, 2009

Lennot, Uutiset


Malesian kansallisen lentoyhtiön, Malaysia Airlinesin matkustamohenkilökunta on valittu maailman parhaaksi viimeisimmässä Skytraxin suorittamassa maailmanlaajuisessa tutkimuksessa.

Lentoyhtiö voitti ensimmäisen sijan jo kuudennen kerran vuoden 2001 jälkeen.

Malaysian Airlinesin toimitusjohtaja Datul Idris Jala sanoi olevansa iloinen ja todella ylpeä henkilökunnastaan; ” he ovat kohdelleet asiakkaitamme kuin arvostettuja vieraita omassa kodissaan ja ovat saaneet siitä tämän kansainvälisen tunnustuksen”.

”Nämä ovat erittäin hyviä uutisia, varsinkin näinä haastavina aikoina. Tämä on yksi askel yhtiömme tavoitteessa saavuttaa viiden tähden palvelu tarjoten asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita mahdollisiman kohtuullisin hinnoin” jatkoi Jala

Vuoden 2009 The World Airline Awards-palkinnot annettiin elokuun 2008 ja maaliskuun 2009 välisenä aikana suoritetun kyselyn perusteella.

Matkustamohenkilökunnan päätehtävä lennolla on taata matkustajien turvallisuus, tämän palkinnon arvoperusteina käytettiin kuitenkin myös ns. pehmeitä arvoja kuten henkilöstön ystävällisyys, innokkuus ja huomaavaisuus.

Palkinnot luovutettiin Hampurissa pidetyssä seremoniassa keskiviikkona 1. huhtikuuta.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.