RSS

Ryanair etsii hassuinta säästöideaa

Sun, Mar 15, 2009

Uutiset

Euroopan suurin halpalentoyhtiö, irlantilainen Ryanair, on valmis maksamaan 1000 euron palkkion parhaista säästöideoista.

Lentoyhtiön web-sivuilla voi käydä kuka tahansa ehdottamassa hassua, nokkelaa ja luovaa ideaansa kulujen karsimiseksi lentoyhtiössä.

Yhtiön tiedottaja Stephen McNamara kertoo, että kuka tahansa eurooppalainen voi vierailla sivuilla ja tehdä kuten yhtiön johtaja Michael O’Leary jokin aikaa sitten kertoessaan ajatuksestaan veloittaa vessamaksun yhtiön lennoilla.

Tiedotteessa McNamara muistuttaa, että yritys on aina antanut asiakkailleen vapauden valita; ”jos et halua maksaa ateriasta, älä osta sitä, jos et halua maksaa matkalaukuista, älä ota niitä lennolle mukaan”.

Tähän asti omaperäisin – eikä vähiten ironisin – ehdotus on laskuttaa sekä wc.n käytöstä että paperista. Ehdotukseen kuului, että paperissa olisi painettuna O’Learyn kuva.

Kilpailuun voi osallistua Ryanairin nettisivuilla ja se päättyy maaliskuun 30 päivä, jolloin lentoyhtiö valitsee voittajan.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

1 Kommentoi tätä artikkelia

  1. Espanjan matkaajat Says:

    Noin se tekee Ryan-Air, lentoyhtiö joka ei anna matkaan maksaneelle vastineeksi muuta kuin sen pelkän lennon…..ja vielä haluaa veloittaa vessapaperin käytöstä…en matkaustaisi metriäkään ryanairilla…