RSS

American Express ja SAS yhteistyöhön

Fri, Feb 13, 2009

Lennot: SAS, Uutiset

Lentoyhtiö SAS on allekirjoittanut julkaisemansa tiedotteen mukaan monivuotisen yhteistyösopimuksen Amercian Express luottokorttiyhtiön kanssa.

Yhtiöt ovat sopineet laajasta yhteistyöstä yritys- ja kuluttajamarkkinoilla, sopimus käsittää useita uusia tuotteita ja asiakasohjelmia.

Sekä SAS että American Express tulevat investoimaan asiakaskeskeisten tulevaisuuden yhteistyöprojektien kehittämiseen.

Molemmissa yhtiöissä uskotaan, että yhteistyöllä saavutetaan merkittävää asiakaskunnan kasvua tarjoamalla uusia ja innovatiivisia tuotteita sekä aiempaa laajempia asiakasohjelmia.

Sopimuksen myötä SAS vahvistaa asemiaan Skandinavian merkittävimpänä lentoyhtiönä sekä kuluttaja että B2B-segmenteissä.

SAS:n myynnistä ja markkinoinnista vastaava varapääjohtaja Robin Kamark toteaa, että liiketoiminta tulee olemaan haastavaa lähitulevaisuudessa ja että nyt jos koskaan on tärkeää luoda vahvoja yhteistyösiteitä, jotka hyödyttävät asiakasta ja luovat uusia bisnes mahdollisuuksia molemmille yhtiöille.

Kamark totesi myös, että lentoyhtiössä odotetaan erittäin positiivista palautetta uusista, lähiaikoina lanseerattavista tuotteista.

SAS kertoi aiemmin tänä vuonna tähtäävänsä yhtymän kannattavuuden parantamiseen pitkällä tähtäimellä uuden CORE-SAS strategian avulla mm. kekittymällä Pohjoismaisiin lentoihin, liikematkustajiin ja kaupallisen tarjonnan kehittämiseen.

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.