RSS

Finncomm aloittaa lennot Kajaaniin

Suomalainen lentoyhtiö Finncomm Airlines aloittaa lennot Helsingistä Kajaaniin helmikuun 13. päivänä. Reittiä lennetään aluksi kaksi kertaa viikossa.

Lentolippujen hinnat ovat edullisimmillaan 39 euroa suunta. Aluksi reitillä on lento maanantai-iltapäivisin ja ja perjantai-aamuisin.

Finncommin markkinointijohtajan,Tuure Holkon mukaan yhtiössä aloitetaan liikennöinti uudella reitillä varovaisesti seuraten matkustaja kysyntää. Mikäli kysyntää riittää, ollaan yhtiössä valmiita tulevaisuudessa lisäämään lentojen määrää, kertoo Holkko.

Lennot tullaan operoimaan uusilla ATR-koneilla, jotka edustavat polttoainetehokkuudessa maailman kärkeä, haastaen päästöjen pienuudessa jopa nopeat sähköjunat. Polttoainekulutus on noin kaksi litraa sadalla kilometrillä istuinta kohden.

Finncomm Airlines on ollut nopeasti kasvava lentoyhtiö viime vuosina. Vuonna 2007 yhtiöllä oli 632 000 matkustajaa, vuonna 2008 matkustajien määrä oli noussut 877 000:een ja tänä vuonna odotetaan miljoonan rajan ylittyvän.

Lentolippuja Kajaanin ja Helsingin lennoille voi lähipäivinä alkaa lunastaa yhtiön verkkokaupasta.

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.