RSS

Kaaos Madridin lentokentällä

Madridin Barajas-lentokenttä on ollut koko viikonlopun viivästysten ja peruutettujen lentojen näyttämönä.

Iberia lentoyhtiö syyttää viivästyksístä ja lentojen peruutuksista lentäjiään, jotka ovat yhtiön mukaan lakossa. Perjantaina Madridin lennonjohtajista jäi yllättäen kolmannes sairauslomalle, Iberian mukaan kyseessä oli naamioitu lakko.

Lennonjohtajien massiivisesta sairastumisesta johtuen viikonloppuna kentällä toimi vain kaksi neljästä kiitoradasta aina lauantai-iltapäivään asti. Lentojen viivästymiset vaihtelivat tunnista jopa 13:een tuntiin.

Iberiaa lukuunottamatta suurin osa lentoyhtiöistä on pystynyt normalisoimaan viikonlopun viivästyksistä kärsineen aikataulunsa. Kyseinen lentoyhtiö on joutunut peruuttamaan useita lentojaan vielä tänään maanantaina.

Tilannetta kentällä on vaikeuttanut myös maanantai-aamun sakea sumu, josta aiheutui lentojen peruutuksia. Joka tapuksessa kaikki lennonjohtajat ovat nyt työssä ja kaikki neljä kiitorataa käytössä.

Terminaali 4:ssä vietettiin viikonloppuna dramaattisiakin hetkiä, sillä Iberian työntekijät joutuivat soittamaan apuun “Guardia Civil”in järjestyksen ylläpitämiseksi. Vihaiset ja väsyneet matkustajat olivat ottaneet yhteen sekä toisten matkustajien että henkilökunnan kanssa.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.