RSS

Alitalia saa pitää nimensä

Thu, Jan 1, 2009

Lennot, Lennot: Alitalia, Uutiset

Italian kansallinen lentoyhtiö Alitalia saa pitää nimensä uusista omistussuhteista huolimatta. Joulukuussa yrityksen ostanut CAI yhtymä päätti tiistaisessa yleiskokouksessaan Roomassa, että yhtymän nimeksi tulee Alitalia.

Yhtiön varapresidentti Salvatore Mancuso vahvisti asian ja samalla kertoi, että uusi lentoyhtiö aloittaa toimintansa 13 tammikuuta 2009.

Mancuso lisäsi myös, että lentoyhtiö jatkaa neuvotteluja uuden ulkomaalaisen yhtiökumppanin löytämiseksi. Saksalainen Lufthansa ja hollantilais-ranskalainen AirFrance-KLM ovat tällä hetkellä vahvimmin esillä neuvotteluissa. Päätös tullaan tekemään lähiaikoina.

Uusi Alitalia, joka aiemmin tänä vuonna fuusioitui myös AirOne lentoyhtiön kanssa, työllistää tällä hetkellä 12.500 henkilöä ja lentää 550 lentoa päivittäin. Palkkalistoilla on 1550 lentäjää, 3300 lentoemäntää ja stuerttia sekä 7650 teknistä- ja muuta henkilökuntaa.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.