RSS

Vuodenvaihteen lomalennot

Wed, Dec 31, 2008

Lennot

Noin 30 000 lentomatkustajaa suuntaa Suomesta etelän lämpöön ja valoon vuodenvaihteessa. Tilauslennot ovat tähän vuodenaikaan lähes loppuunmyytyjä, eikä edullisia lähilähtöjä ole saatavilla ennen tammi- helmikuun vaihdetta.

Kaamosta lähdetään pakoon useimmin Espanjaan kuuluville Kanariansaarille, jossa lämpötila pysyttelee tasaisesti 20 asteen yläpuolella ympäri vuoden. Myös Thaimaa on saavuttanut suosion suomalaisten keskuudessa viime vuosina ja yhä useampi kaukomatka suuntautuu sinne.

Suomalaiset valitsevat myös eksoottisempia kohteita, kuten Mauritius, Venezuela ja Dominikaaninen tasavalta, joulunpyhien viettoon. Kulttuurien erilaisuus kiehtoo ja varma aurinkoinen sää saa suomalaiset lähtemään näihin kohteisiin, vaikka lennot saattavat kestää puoli vuorokautta tai enemmänkin.

Vietittepä tätä vuoden 2008 viimeistä päivää sitten lumisessa tunturissa tai aurinkoisella hiekkarannalla, toivotan kaikille Onnellista Uutta Vuotta 2009!

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.