RSS

Finnairin lento viivästyi New Yorkista

<
Suomen tietotoimiston mukaan New Yorkin JFK-lentokentällä oli tänä aamuna joukko turhautuneita Finnairin lentomatkustajia, jotka odottelivat turhaan pääsyä lennolle Helsinkiin. Matkustajat eivät tienneet viivästyksestä, joten he tulivat normaaliin aikaan lentokentälle lähtöselvitykseen.

Vasta puoli tuntia ennen koneen ohjelmoitua lähtöaikaa matkustajille tiedotettiin, että lentokoneessa, jolla heidät piti kuljettaa Suomeen, olikin tekninen vika ja se ei ollut päässyt vielä lähtemään Suomesta.
Loppujen lopuksi koneeseen tullutta vikaa ei voitukaan korjata vaan se jouduttiin vaihtamaan toiseen ja matkaan päästiin yhdeksän tuntia myöhässä.

New Yorkin päässä odottelevia matkustajia harmitti se, ettei heille ajoissa tiedotettu viivästyksestä. Tällöin olisi voinut viettää vielä viimeisen päivän kohteessa, eikä lentokentällä.

Taneli Hassinen Finnairin viestinnästä toteaa kuitenkin, että viasta ilmoitettiin niin pian, kuin se oli mahdollista. Hänen mukaansa viivästyksen tarkka arvioiminen näissä tapauksissa on vaikeaa ja tavoitteena on, että lennon ollessa lähtövalmiina myös matkustajat ovat kentällä.

Finnair ilmoittaa viivästymisistä tekstiviestein tai puhelinsoitoin, jos asiakas on antanut kännykkänumeron.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.