RSS

British Airways alensi jälleen polttoainemaksuja

British Airways tarkisti polttoainelisämaksujaan viimeksi vain kaksi kuukautta sitten ja teki sen uudestaan nyt joulukuussa.

Osittain päätökseen on vaikuttanut raakaöljyn hinnanlasku, joka jatkuu edelleen. Tällä hetkellä tynnyri maksaa 39.02 dollaria, kun sen hinta vielä heinäkuussa oli 147.27 dollaria. Vuonna 2009 raakaöljyn hinnan arvioidaan pysyvän alhaisena maailmanlaajuisen kysynnän laskun vuoksi.

Eniten laskivat kaukolentojen lisämaksut, jopa kolmanneksella verrattuna edellisiin hintoihin. Esimerkiksi yli yhdeksän tunnin lennosta turistiluokassa uusi maksu on 66 puntaa edellisen 96:n punnan sijaan. Myös Euroopan ja kotimaan lennoilla maksut pienenivät huomattavasti.

Epäilemättä positiivinen uutinen näissä taloudellisissa olosuhteissa kaikille lentomatkustajille, jotka etsimme halvempia lentoja.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.