RSS

Thaimaa kampanjoi turismin pelastamiseksi

Thu, Dec 25, 2008

Lentokentät: Bangkok, Uutiset

Thaimaan turismista vastaavat viranomaiset ovat tuoneet markkinoille “Thaimaan super diilin”, pyrkimyksenään helpottaa matkailuelinkeinon elpymistä viimeaikaisten lentokentillä tapahtuneiden mielenosoitusten jälkeen.

Matkailijoita varten on avattu internetissä sivu www.thailandsuperdeal.com, josta löytyy linkkejä houkuttelevia tarjouksia sisältäville sivuille. Sivuilta löytyy mm. pakettitarjouksia, joissa huoneen hintaan kuuluu puolihoito tai että saa kaksi yötä yhden hinnalla.

Kampanjaan osallistuvia hotelleja löytyy monelta paikkakunnalta mm. Bangkokista, Phuketista, Sukhothaista ja Pran Burista muutamia mainitakseni.

Varaukset voi tehdä helmikuun 28:een päivään asti ja majoittua voi kesäkuun 30:een asti.

Viranomaiset toivovat voivansa näin pelastaa loppusesongin, mutta ovat varautuneet myös toteuttamaan lisätoimenpiteitä, jotta turismi saataisiin elvytettyä maassa

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

1 Kommentoi tätä artikkelia

  1. farangi Says:

    Taimaan viranomaiset ovat tehneet viime aikoina käsittämättömiä muutoksia ulkomaalais-/turisti politiikkaansa.

    Viisumisäädöksiin on tehty omituisia ‘korjauksia’, joiden päämääränä ei vaikuta olevan mikään muu kuin ulkomaalaisten lisääntyvä rahastaminen.

    Sen lisäksi hinnat kaikissa Thaimaan turistikohteissa ja varsinkin suosituimmissa, Phuketin saarella ja Pattayan kaupungissa, hintataso on noussut jo hyvin lähelle Etelä-Eurooppalaista hintatasoa.