RSS

SAS myy osansa airBalticista

Mon, Dec 22, 2008

Lennot: Air Baltic, Lennot: SAS, Uutiset

 

 

 

Latvian kansallisen lentoyhtiön airBalticin johto  on päässyt sopimukseen SAS lentoyhtiön kanssa osakekaupoista. SAS:illa on hallussaan 47,2% lentoyhtiön osakkeista, jotka siirtyvät kaupassa airBalticin johdon omistukseen.

Konserninjohtaja Mats Jansson sanoo SASin olevan tyytyväinen siihen, että ovat saaneet olla rakentamassa airBalticista vahvaa lentoyhtiötä ja luottavansa siihen, että uudessa omistuksessa sama posiitivinen kehitys jatkuu.
Kauppa on myös strategisesti SASin nykyisen linjan mukainen, konsernilla ei ole kiinnostusta jatkaa vähemmistöosakkaana lentoyhtiöissään.

Myös airBalticin puolelta ollaan tyytyväisiä sopimukseen, yrityksen toimitusjohtaja Bertolt Flick Latviasta kertoo, että vaikka nykyinen taloudellinen tilanne on epävakaa, he uskovat airBalticin tulevaisuuteen.  Kaupallisen yhteistyön SASin kanssa tulee myös jatkumaan Riikan ja Skandinavian lentojen välillä.

Lopullinen kauppa tapahtuu tammikuun 2009 loppuun mennessä.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.