RSS

Iberian lakko Malagassa viivästytti lentoja


 

Eilen lauantaina Malagan lentokentällä iso joukko matkustajia kärsi viivästyksistä ja jonoista.

Tämä johtui lentoyhtiö Iberian  maahenkilökunnan lauantaisesta 24 tunnin lakosta.  Malagan kentällä työskentelee 530 henkilöä tämän lentoyhtiön palveluksessa ja lakkoja järjestetään joulukuun jokaisena lauantaina protestiksi henkilökunnan puutteelle.

Myös Finnairin lento Helsinkiin oli myöhässä. Pahiten tilanteesta kärsivät kuitenkin Espanjan sisäiset lennot, joista Iberian lento Madriin sekä AirNostrumin lento Melillaan olivat myöhässä lähes neljä tuntia

El Sur lehden mukaan Malagan lentokentältä tiedotettiin, että lakon aiheuttamat haitat lentoliikenteelle ja matkustajille ovat jääneet vähäisiksi.  Tulevana lauantaina on uusi 24 tunnin työnseisaus tiedossa, jos neuvotteluissa ei päästä yhteisymmärrykseen ennen sitä.

 

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.